Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Nye opdateringer og særoverenskomster

På medlemssiden er der nyt vedrørende fornyelse af særoverenskoms ...

Links til ledige maritime stillinger uge 38

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Nu er det tid til at stemme

Metal Maritime - 30. marts 2023

Nu er det tid til at stemme

Urafstemningen om OK23 har nu været i gang nogle dage, og resultatet af afstemningen bliver offentliggjort 12.april. Du kan stadig nå at stemme, hvis ikke du har gjort det.

Af Martin van Dijk

Det er nu, du som medlem af Metal Maritime skal bruge dit medlemskab til at tage stilling til de overenskomstfornyelser, der den seneste tid er blevet forhandlet på plads. Det er ved den igangværende urafstemning, at medlemmerne kan give deres mening til kende om de resultater, der er opnået i Industriforliget - og det kan du også som medlem af Metal Maritime. For Industriforliget er den base, som Transportforliget og herefter Metal Maritimes hovedoverenskomster for menige bygger på, og der er efter vores overbevisning opnået flotte resultater hele vejen rundt, med blandt andet markante lønstigninger og udvidet barsel med fuld løn.

Resultatet kan blive storkonflikt

Som medlem af Metal Maritime burde du have modtaget både en mail og en sms med link til afstemningen. Det er via dette link, at du kan deltage i urafstemningen og stemme enten ja eller nej. Vi vil gerne opfordre til, at du benytter dig af muligheden for at stemme, da en høj stemmeprocent er med til at sikre stærke overenskomster. Ender urafstemningen med, at medlemmerne stemmer nej, står vi i en situation, vi ikke har haft i Danmark i 25 år, så har vi en storkonflikt. Du kan stemme til og med 11. april klokken 21.59, og resultatet af afstemningen præsenteres i løbet af den 12. april. 

Klik her og kom direkte til afstemningen