Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

OK opdateringer for Fjord Line og Bornholmslinjen

Det er igen blev tid til en lille opdatering omkring, hvilke nye ...

Fagbladet CO-Søfart nr. 4 er udkommet

Bladet kan nu læses online her på hjemmesiden. Den trykte version ...

Nye opdateringer og særoverenskomster

Metal Maritime - 02. oktober 2023

Nye opdateringer og særoverenskomster

Både den åbne og den lukkede del af hjemmesiden er opdateret med overenskomstnyt. Der er nyt om overenskomster i Royal Arctic Line, Esvagt og rederiet M. H. Simonsen.

Af Martin van Dijk

På medlemssiden er der nyt vedrørende fornyelse af særoverenskomsten for cateringofficerer/hovmestre i Esvagt, samt for både cateringofficerer/hovmestre, skibsassistenter og navigatører i Royal Arctic Line.

Esvagt

For cateringofficerer/hovmestre i Esvagt er fornyelsesprotokollatet lagt på den lukkede den af hjemmesiden, hvor der blandt andet kan læses mere om de aftalte hyrestigninger og pensionsbidrag for den kommende overenskomstperiode.

Royal Arctic Line

Hvad angår særoverenskomsterne for henholdsvis navigatører, skibsassistenter og cateringofficerer/hovmestre i Royal Arctic Line er der endnu ingen færdige fornyelsesprotokollater. Der er uenighed omkring lyden af teksten, og Metal Maritime afventer i skrivende stund rederiet, før de endelige fornyelsesprotokollatter kan underskrives, og de endelige overenskomster efterfølgende kan færdiggøres.

M. H. Simonsen

For navigatører i rederiet M. H. Simonsen er der ligeledes et nyt forhandlingsprotokollat på den lukkede del af hjemmesiden. Her er den færdige overenskomst også klar, og den er at finde på den åbne del af hjemmesiden.

Læs overenskomsten for navigatører i M.H. Simonsen.