Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Links til ledige maritime stillinger uge 38

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Fjord Line lukker rute

Fjord Line har sejlet på ruten Sandefjord - Strømstad med 'MS OSL ...

OK23: Stadig godt gang i forhandlingerne

Metal Maritime - 15. marts 2023

I dag onsdag forhandler Metal Maritime sammen med 3F privat service, hotel og restauration fornyelse af overenskomsten for menigt catering personale på Vestruterne. Fra venstre er det Vivi Møller, Bettina Hansen, Trine Rasmussen og Lotte Knudsen fra 3F, Kirsten Østergaard faglig konsulent hos Metal Maritime, tillidsrepræsentant Cirkeline Juhl og faglig konsulent hos Metal Maritime Caspar Mose.

OK23: Stadig godt gang i forhandlingerne

En ny uge er lig med nye OK23-forhandlinger for Metal Maritime, som har været i forhandlinger både mandag og tirsdag, og her onsdag indledes der forhandlinger med Molslinjen - Vestruterne - omkring menigt catering personale.

Af Martin van Dijk

Der er stadig fuld gang i OK23-forhandlingerne, som nu har stået på i over en uge efter det første reelle forhandlingsmøde tirsdag i sidste uge. Denne uge er blevet indledt med forhandlinger i regi af Dansk Metal, hvor der har været overenskomstforhandlinger omkring offshore med Total, INEOS og NorSea. De to førstnævnte overenskomstforhandlinger er faldet på plads, mens der lige mangler det sidste i forhandlingerne med NorSea.

I dag onsdag 15. marts er der forhandlinger med Molslinjen - Vestruterne - omkring fornyelse af overenskomsten for menigt catering personale. Når der er opnået enighed, kan der læses mere om forhandlingerne og resultat på medlemssiden, som kræver login og findes her.

Ugen byder ellers på overenskomstforhandlinger med HORESTA om fornyelse af overenskomst for menigt cateringpersonale i offshoren, som i modsætning til forhandlingerne mandag og tirsdag omkring offshore overenskomster, er en Metal Maritime overenskomst

Læs mere på medlemssiden

På medlemssiden opdateres der løbende omkring nyt fra OK23 forhandlingerne, og indtil videre er medlemssiden opdateret med følgende nyheder.