Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Nye opdateringer og særoverenskomster

På medlemssiden er der nyt vedrørende fornyelse af særoverenskoms ...

Links til ledige maritime stillinger uge 38

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Rabat på billetter til Motor Festival

Metal Maritime - 30. marts 2023

Billedet i illustrationen er taget af Bjørnens Foto.

Rabat på billetter til Motor Festival

Dragrace, drifting og traktor pulling er blot nogle af de discipliner, der er på programmet ved Allingåbro Motor Festival. Som medlem af Dansk Metal kan du få rabat på billetter til Danmarks ældste motor festival, som finder sted lørdag den 20. maj.

Af Martin van Dijk

Hvis du synes, at duften af brændte dæk og benzin lige er sagen, eller hvis du blot vil have en hyggelig dag med venner og familie, så er Allingåbro Motor Festival måske sagen.  Dansk Metal er sponsor for Metal Pulling Park, der er en del af festivalen, og som medlem af Dansk Metal kan du få rabat på to billetter pr. medlem til det store motor festival. Din pris pr. billet er 100 kroner (normalpris i forsalg kr. 150,- eller kr. 200,- på selve dagen). 
På festivalens egen hjemmeside skrives der således om Allingåbro Motor Festival:

"På Allingåbro Motor Festival bliver der kørt dragracing af både lynhurtige motorcykler og biler på selve hovedgaden. Og lige ved siden af hovedgaden trækker monstertraktorer i tonstunge slæder i kampen om det danske mesterskab i traktor pulling – og det er også fantastisk, selv om du ikke har landmandsblod i årerne. Rundt om på festivalen bliver der kørt opvisning i motocross, 4-hjulstrækkere pløjer sig gennem mudder og jordhuller, gokarts fræser afsted på asfaltbanen, og de skøre driftere kan tage dig med i en baghjuls-trukket driftbil med masser af hestekræfter og tilsvarende baghjulsudskridning, så der er dømt gåsehud over hele kroppen. Andre steder på pladsen kan du beundre kromskinnende amerikaner- og custombiler og motorcykler. Børnene kan muntre sig i børnetivoli, og trænger du til en pause i al motorunderholdningen, er der masser af madboder, merchandise og musikalsk underholdning”.

Der vil til arrangementet være opstillet et Metal-telt, hvorfra der uddeles forskelligt merchandise, og hvor medlemmerne kan komme forbi og få en snak.

Sådan gør du hvis du vil købe billet

Hvis du gerne vil købe én eller to billetter til Allingåbro Motor Festival med rabat, så skal du sende os en mail på maritime@danskmetal.dk. I mailen skal du oplyse dit navn, samt enten de seks første cifre i dit cpr-nummer, eller dit medlemsnummer, og selvfølgelig om du vil købe én eller to billetter. Vi skal modtage mailen senest torsdag den 20. april klokken 12.00. Herefter sørger vi for at fremsende billetter til dig og opkrævning af betaling. 

Læs mere om Allingåbro Motor Festival.