Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Links til ledige maritime stillinger uge 38

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Fjord Line lukker rute

Fjord Line har sejlet på ruten Sandefjord - Strømstad med 'MS OSL ...

Endnu en uge med skibsbesøg og medsejladser

Metal Maritime - 16. marts 2023

Endnu en uge med skibsbesøg og medsejladser

Søndag den 19. marts tager rejsesekretær Barno Jensen hul på seks dage fyldt med skibsbesøg og medsejladser. Først på skibsbesøg hos DFDS's fragtskibe i Gøteborg og derefter på medsejlads på Bornholmslinjen.

Rejsesekretær Barno Jensen har i løbet af første halvår af 2023 en fyldt kalender. Aldrig tidligere har der været planlagt så mange skibsbesøg og medsejladser i løbet af så kort en periode. Efter at have besøgt fem forskellige Stena Line skibe er turen nu kommet til DFDS og Bornholmslinjen. Søndag den 19. marts drager Barno Jensen mod Gøteborg, hvor han efter planen stiger om bord på BEGONIA SEAWAYS klokken 15.00. Herefter skal ydeligere seks DFDS fragtskibe besøges til og med onsdag, hvor kursen sættes mod Ystad, hvor han fredag stiger om bord på EXPRESS 1 og er på medsejlads til Rønne, for at tage den modsatte vej og retur igen. Ugen afsluttes med en medsejlads om bord på HAMMERSHUS fra Rønne over Sassnitz til Køge.

 

Direkte kontakt

De mange skibsbesøg og medsejladser betyder, at endnu flere søfarende kan få direkte kontakt med deres fagforening, hvilket har mange fordele. Den direkte kontakt betyder, at mange får svar på spørgsmål, som de måske syntes var for små at gøre sig til ærinde med i telefonen. Samtidig er rejseaktiviteten en effektiv vej for fagforeningen til løbende at holde sig orienteret om, hvad der rører sig i medlemmernes hverdag om bord. Medlemmerne kan ligeledes nemt få tjekket op på, om de er registreret korrekt. så de får fuldt udbytte af deres medlemsfordele, en service mange sætter pris på.

Det fulde program for de mange skibsbesøg og medsejladser i løbet af første halvdel af 2023 kan ses her.

Programmet opdateres løbende, da der kan opstå ændinger på grund af ændringer i sejlplaner med mere.