Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Nye overenskomster på hjemmesiden

Arbejdet med etableringen af den kommende Femern forbindelse er i ...

Rabat på billetter til historisk motorløb

Copenhagen Historic Grand Prix er et historisk og traditionelt mo ...

OK23 opdateringer på hjemmesiden

Metal Maritime - 28. februar 2024

OK23 opdateringer på hjemmesiden

Den åbne del af hjemmesiden er nu opdateret med de seneste færdiggjorte særoverenskomster og protokollater. Der er nyt for både Fjord Line, Royal Arctic Line og Bornholmslinjen.

Af Martin van Dijk

Der forhandles stadig særoverenskomster på plads, og den seneste som er underskrevet og godkendt er særoverenskomsten for navigatører i Fjord Line. 

Navigatørerne i Fjord Line fik reguleret deres løn i august 2023, efter Metal Maritime og Fjord Line kom til enighed om hyrestigninger medmere ved forhandlingerne den 10. august 2023. Resultatet af forhandlingerne og hyrebilaget har været tilgængeligt for medlemmerne på vores medlemsside siden august 2023, og nu hvor den endelige særoverenskomst er underskrevet og godkendt af begge parter, er den tilgængelig på den offentlige del af hjemmesiden. 

Læs: Særoverenskomsten for navigatører i Fjord Line

Royal Arctic Line

Hjemmesiden er ligeledes opdateret med et helt nyt protokollat for kabysassistenter hos Royal Arctic Line. Protokollatet omhandler rederiets muligheder for at ansætte kabysassistenter. Protokollatet skal ses som tillæg til hovedoverenskomsten mellem Danske Rederier Arbejdsgiver og Metal Maritime for menigt restaurationspersonale.

Læs: Protokollat vedrørende kabysassistenter hos Royal Arctic Line

Bornholmslinjen

Den sidste opdatering i denne omgang vedrører gastronomelever ansat på DIS hos Bornholmslinjen. Gastronomelever dækker i denne sammenhæng over alle gastronom uddannelsesspecialer, herunder også gastronomer med speciale i smørrebrød og catering, samt gastronomer med specialet kok.

Læs: Særoverenskomsten for gastronomelever på DIS hos Bornholmslinjen