Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Nye opdateringer og særoverenskomster

På medlemssiden er der nyt vedrørende fornyelse af særoverenskoms ...

Links til ledige maritime stillinger uge 38

Hermed samlingen af links til maritime job-opslag, som vi har kun ...

Skibsbesøg fortsætter efter Påske

Metal Maritime - 05. april 2023

Skibsbesøg fortsætter efter Påske

Rejsesekretær Barno Jensen er igen klar til at tage på skibsbesøg og møde de ansatte, når Påsken er overstået. I denne omgang vil han blandt andet være til stede i Esbjerg Lufthavn og Esbjerg Havne-service for at møde de ansatte i offshoren.

Af Martin van Dijk

Som nævnt tidligere er rejsesekretær Barno Jensen i gang med en travl periode, hvor det bliver til rekordmange skibsbesøg og medsejladser. Efter skibsbesøg og medsejladser hos først Stena Line og derefter DFDS i Gøteborg Havn og Bornholmslinjen, er turen nu blandt andet kommet til de ansatte i offshoren. Han indfinder sig i Esbjerg Lufthavn tirsdag 11.april, hvor han vil være til og med fredag 14.april, hvor ansatte hos Macro og Aramark på henholdsvis ’Crossway Eagle’ og ’Haven’, samt ansatte hos Noble på ’Noble Reacher’  kan komme forbi. Der vil dog være en afstikker til Esbjerg Havne-service om onsdagen fra klokken 11.00 - 14.00, hvor besætninger, der er på vej ud eller hjem med skifteskibe hos Esvagt, har mulighed for at møde Barno Jensen.

Skibsbesøg

Onsdagen byder også på et skibsbesøg hos ARK DANIA, mens han torsdag 13.april kommer på besøg hos ARK GERMANIA. Resten af ugen vil han være at finde i Esbjerg Lufthavn, hvor dagene begynder klokken 6.00. Hele planen for skibsbesøg og medsejladser kan ses her