Molestien 7, 2450 Kbh. SV, telefon: +45 36 36 55 85, e-mail: cosea@co-sea.dk

KONTAKT:


CO-SEA

Molestien 7
2450 København SV

Telefon: +45 36 36 55 85
Email: cosea@co-sea.dk

Åbningstider og kontaktpersoner
Du kan finde mere info omkring kontoret og de ansatte her: 

Gå til kontor CO-Sea

SENESTE NYT:

Oslo-ruten solgt: De to skibe forbliver i DIS

Alle søfarende på Oslo-ruten, ansat på Metal Maritimes overenskom ...

Medlemsmøder om DFDS’ salg af Oslo-ruten på vej

Kort før DFDS offentliggjorde salget af Oslo-ruten til Gotlandsbo ...

Hjemmesiden opdateret med OK23 nyt

Metal Maritime - 22. marts 2024

Hjemmesiden er opdateret med de seneste særoverenskomster og hyre- og satsbilag. Det inkluderer blandt andet en særoverenskomst for menige i Cadeler.

Hjemmesiden opdateret med OK23 nyt

Der er OK23 nyt på hjemmesiden for tre forskellige rederier. Overenskomsten for menige hos Cadeler er opdateret, det samme er overenskomsten for skibsassistenter og skibsmekanikere hos Svitzer, mens skibsassistenterne, der sejler på DIS hos Øresundslinjen, kan se de opdaterede hyre- og satsbilag. Det samme kan cateringassistenterne på henholdsvis DIS og DAS på Bornholmslinjen, og så er hyrebilagene for både skibsmekanikere og skibsassistenter, der sejler under Færgerederierne, ligeledes lagt på hjemmesiden.

Af Martin van Dijk

Det er nu mere end et år siden, at Transportforliget, der danner fundamentet for overenskomstforhandlingerne i søfarten, faldt på plads. Efterfølgende er der blevet forhandlet hovedoverenskomster og særoverenskomster på plads, og hjemmesiden opdateres løbende, når nye aftaler er endelig godkendt og underskrevet.

Cadeler

Senest er hjemmesiden opdateret med den nye overenskomst for menige i Cadeler, og overenskomsten er selvfølgelig lagt på hjemmesiden i både en engelsk og dansk version, da rederiet har en stor procentdel af udenlandsk arbejdskraft. Der er ligeledes lagt hyrebilag op for de forskellige arbejdsgrupper af menige, samt et forståelsesprotokollat af brugen af nuldage.

Der kan læses meget mere om overenskomsten på medlemssiden, som kræver log in.

Særoverenskomsten kan læses på dansk her.

Svitzer

Særoverenskomsten for skibsassistenter og skibsmekanikere hos Svitzer er ligeledes opdateret på hjemmesiden, og hvis man ønsker en uddybning af det forhandlingsprotokollat, der ligger til grund for særoverenskomsten, så kan medlemmer læse mere på medlemssiden.  

Særoverenskomsten kan læses her.

Bornholmslinjen og Øresundslinjen

Der er ligeledes opdaterede dokumenter for henholdsvis Øresundlinjen og Bornholmslinjen. Skibsassistenterne der sejler på DIS hos Øresundslinjen kan se de opdaterede hyre og satsbilag og det samme kan cateringassistenterne på henholdsvis DIS og DAS på Bornholmslinjen.

Læs hyrebilag for skibsassistenter på DIS hos Øresundslinjen.

Læs satsbilag for skibsassistenter på DIS hos Øresundslinjen.

Læs hyrebilag for cateringassistenter på DAS hos Bornholmslinjen.

Læs hyrebilag for cateringassistenter på DIS hos Bornholmslinjen.

 

De overordnede hyrebilag, der er aftalt mellem Metal Maritime og Færgerederierne for henholdsvis skibsassistenter og skibsmekanikere kan læses herunder.

Skibsmekanikere

Skibsassistenter